Monday, December 14, 2009

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Το Jumping Fish μπαίνει στο Δεκέμβριο με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι του Μήνα: το “The Bitter” των No Profile (με guest vocalist την Ιφιγένεια Atkinson των Film) είναι το πιο rock κομμάτι που έχει αναδειχθεί μέχρι τώρα μέσα από το JF και έχει ήδη κατακλύσει τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το 5μελές συγκρότημα ξεκίνησε από το Schoolwave και κατέληξε να αποκτά δικό του δισκογραφικό συμβόλαιο κερδίζοντας ένα μουσικό διαγωνισμό και, όπως λέει, φιλοδοξεί να συμβάλει στη δημιουργία μιας νέας μουσικής σκηνής στην Ελλάδα που θα τιμά λίγο πιο underground είδη. Το τραγούδι "The Bitter" είναι ένα rock ντουέτο πολλαπλών αναφορών που θυμίζει Muse, αλλά παραμένει εντελώς ξεχωριστό και φρέσκο.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ JUMPING FISH
Δύο σημαντικές μορφές της μουσικής σκηνής των τελευταίων χρόνων έδωσαν αποκλειστικές συνεντεύξεις στο Jumping Fish: o Richard Hawley των Pulp και ο Brett Anderson των Suede.
To Jumping Fish Top 10 έδωσε σε 10 υποτιμημένα κομμάτια του 2009 τη θέση που τους αξίζει.
Το 2010 έρχεται και μαζί του καταφτάνει μια νέα φουρνιά πολλά υποσχόμενων ταλέντων. Ξεχωρίζουμε 4 από αυτά και περιμένουμε τους ολοκληρωμένους δίσκους τους. Το BBC έχει τη δική του άποψη.
Δείτε τα νέα video clip των Film, των Fanfarlo, αλλά και των Phoenix στο La Blogotheque και ακούστε τα νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια των Pet Shop Boys, των Camera Obscura και των Slow Club.
Είναι οι Radiohead το πιο υπερεκτιμημένο συγκρότημα όλων των εποχών;
Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για μερικά καλοκαιρινά συναυλιακά νέα.
Επειδή η Νέα Υόρκη πέφτει λίγο μακριά, ρίχνουμε μια ματιά στην έκθεση των έργων του σκηνοθέτη Tim Burton στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης.
5 βιβλία που πρέπει να αποκτήσετε αυτά τα Χριστούγεννα.To Μininova κλείνει και παίρνει μαζί του το 99% των torrents του

No comments:

Post a Comment