Sunday, December 20, 2009

H SUE MORENO ΣΤΟ HALF NOTE

Από 18 - 27 Δεκεμβρίου η Sue Moreno μαζί με το γκρουπ Handsome Men θα βρίσκεται για 10 μοναδικές νύχτες στη σκηνή του Half Note, με rock ‘n roll των 60’s.
Την χαρακτήρισαν ως τον “θηλυκό Elvis” και δεν έχουν και άδικο! Μια βόλτα από το Half Note, θα σας πείσει... Είναι μια τραγουδίστρια / performer που ξέρει πως να πηγαίνει τον κόσμο πίσω, στις αυθεντικές ρίζες του ροκ εν ρολ ή στην φορτισμένη (μουσικά) ατμόσφαιρα των sixties και που γνωρίζει να ξυπνάει συγκινησιακά αναμνήσεις από τον Elvis Presley ή την bossa-nova, από τον παλιό κλασικό κινηματογράφο ή την lounge exotica. Αυτό πετυχαίνει γιατί η Sue Moreno διαθέτει τις εκφραστικές φωνητικές δυνατότητες, την ισχυρή προσωπικότητα και τη γοητευτική εμφάνιση για όλη αυτή την πλατιά μουσική γκάμα και, πολύ απλά, θυμίζει έμπρακτα όλες αυτές τις “χρυσές” σελίδες της ποπ.
Η Sue Moreno περιοδεύει ακατάπαυστα σε Ευρώπη και Αμερική παρουσιάζοντας ρεπερτόριο που εκτείνεται – ανάλογα με την περίσταση – σε club jazz, σε απαλό και αισθησιακό ροκ, σε κλασική κάντρι, σε ελαφρό μπλουζ ή οτιδήποτε. Με μια από τις μπάντες της, τους Handsome Men, δίνει ένα κλασάτο σόου που εκτείνεται από easy listening τζαζ και σουίνγκ σε πασίγνωστα κομμάτια από ταινίες και στάνταρντς όπως “I Wanna Be Loved by You”, “Cry Me a River”, “Desafinado”, “Everybody Loves Somebody”, “Fly Me to the Moon”, “My Heart Belongs to Daddy”, “Moon River” κ.ά. Γιορτή με τα όλα της...
Η Sue έχει εμφανιστεί σε πολλές σκηνές σε Ευρώπη, Σκανδιναβία και Αμερική και έχει δουλέψει με θρύλους και καλλιτέχνες όπως οι : Paul Burlinson (Johnny Burnette Trio), Rocky Burnette, Stan Perkins (Son of Carl Perkins), the Comets, Red West (Elvis’ sidekick), Wanda Jackson, Don Randi (legendary session pianist), Chris Montez, Linda Gail Lewis, the Paladins and Danny B. Harvey (Nancy Sinatra). Η φωνή της έχει ακουστεί σε πολλές διαφημίσεις (Viktor & Rolf’s perfume, κοσμήματα Flowerbomb και Otazu). Έχει επίσης συμμετέχει σε πολλά θεατρικά shows σαν τραγουδίστρια, ηθοποιός αλλά και χορεύτρια.
Όλα τα μέλη της μπάντας έχουν παίξει σε πολλές διεθνείς σκηνές και έχουν δουλέψει με μεγάλους καλλιτέχνες και θρύλους όπως οι: Rita Reijs, Wanda Jackson, Chris Montez, Laura Fygi, Liesbeth List, Xander de Buisonje, the Comets.Παίζουν οι μουσικοί:Sue Moreno: φωνή, Jim Knowler: κιθάρα, φωνητικά, Jan Flubacher: μπάσο, Hans Kwakkernaat: πιάνο, Florian Hoefnagels: ντραμς
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δευτέρα έως Σάββατο ώρα έναρξης 22:30
Κυριακή ώρα έναρξης στις 21:00
HALF NOTE JAZZ CLUB: Τριβωνιανού 17, Μετς, 11636, Αθήνα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣΤΗΛ: 210-9213310ΤΗΛΕΦΩΝΟ CLUB: 210-9213360www.halfnote.gr

No comments:

Post a Comment