Monday, December 21, 2009

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ

Μία συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή από το 2001 μέχρι το 2009 κυκλοφορεί η Heaven. Το album, που κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχιες της Δέσποινας από το «Γεια» μέχρι το «10 χρόνια μαζί»…

Πρόκειται ουσιαστικά για τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δημοφιλούς ερμηνεύτριας, τα οποία κυκλοφόρησε όσο διάστημα βρισκόταν στην δισκογραφική εταιρεία Heaven.

Η πρόσφατη αποχώρησή της από τη Heaven μοιάζει να είναι και η αφορμή για την κυκλοφορία αυτού του album και αρκεί να θυμηθούμε ότι το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και με τη Minos EMI, όταν η Δέσποινα είχε αποχωρήσει από την τελευταία για να ακολουθήσει τον Φοίβο στη Heaven.

Το «Δέσποινα Βανδή Greatest Hits» περιλαμβάνει πράγματι τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Δέσποινας, αφού μην ξεχνάμε ότι η δεκαετία, που τώρα ολοκληρώνεται ήταν πλέον πετυχημένη στη μέχρι τώρα καριέρα της, με το album «Γεια» να έχει γίνει πολλαπλά πλατινένιο, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων για την ίδια.

Η συλλογή κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: την απλή (με 1 cd που περιλαμβάνει 16 τραγούδια) και τη deluxe (με 2 cd με 32 επιτυχίες + 1 dvd με 27 video clips).

No comments:

Post a Comment