Sunday, December 20, 2009

ΒΙΣΣΗ,ΒΑΝΔΗ,ΡΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ

Τα Χριστούγεννα έρχονται στον Ant1 με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι, κέφι και... special guests! Ετοιμαστείτε για ρεβεγιόν με Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή και Αντώνη Ρέμο...
Η απόλυτη Ελληνίδα star θα δώσει το ''παρών'' στον μεγάλο τελικό του Χ Factor, παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:00. Η μοναδική Άννα Βίσση θα ανεβάσει το θερμόμετρο της βραδιάς ακόμη περισσότερο τραγουδώντας τα μεγάλα της hits.
Ανήμερα την Πρωτοχρονιά η Τατιάνα Στεφανίδου ταξιδεύει μέχρι τη Θεσσαλονίκη και συναντά τη Δέσποινα Βανδή σε μία συνέντευξη . Η δημοφιλής τραγουδίστρια μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της επιτυχίας της σε μία εκπομπή γεμάτη τραγούδι, σκηνές backstage και προσωπικά στιγμιότυπα... Θα μιλήσει άραγε και για την αποχώρησή της από την Heaven;
Πίσω στα Χριστούγεννα και το ρεβεγιόν την Παραμονή μας επιφυλάσσει Αντώνη Ρέμο και... Night & Day. Μέσα από τον Ant1 θα παρακολουθήσουμε την τελευταία εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο Αθηνών Αρένα με το φαντασμαγορικό show, που παρουσίασε πέρυσι. Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο παλιά και καινούργια, πολυαγαπημένα τραγούδια του μεγάλου τραγουδιστή, στις 00:30 την Παραμονή των Χριστουγέννων.Χριστούγεννα με τα παιδιά του X Factor; Αυτό αξίζει να το δεις! Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξενεί τους υποψηφίους του αγαπημένου talent show σε μία διαφορετική… Xmas εμφάνιση, ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 16:15.Η βραδιά των Χριστουγέννων (25/12 στις 21:00) μας επιφυλάσσει ένα αλλιώτικο X FACTOR. Σε αυτή τη special εκπομπή, oι 8 παίκτες που έχουν απομείνει στο μεγάλο talent show, μας αποκαλύπτουν και σχολιάζουν τις σημαντικότερες στιγμές από τη μέχρι τώρα πορεία τους. Θα δούμε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις τους, από την επίπονη προετοιμασία τους για τα live, αλλά και από τη συναναστροφή τους με τους κριτές και τους δασκάλους.
Αμέσως μετά, ένα από τα πιο συναρπαστικά διεθνή τηλεοπτικά γεγονότα, ο 58ος διαγωνισμός ομορφιάς για την επιλογή της Miss Universe, θα μεταδοθεί από το Atlantis Paradise Island Resort στις Μπαχάμες.Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το πρωί η τελευταία εκπομπή της χρονιάς στο ''10 με 1 Μαζί'' θα είναι η πιο… όμορφη απ’ όλες, αφού ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος θα υποδεχθούν στο πλατό της εκπομπής όλα τα κορίτσια του Next Top Model. Στην παρέα τους θα προστεθεί και ο Χρήστος Μενιδιάτης, για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το κέφι με τα τραγούδια του.

No comments:

Post a Comment