Tuesday, December 29, 2009

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Μετά τη λίστα του Billboard με τους 10 Πιο Επιτυχημένους Τραγουδιστές του 2009 που σας παρουσιάσαμε, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε και τα 10 Top Hits, τα τραγούδια που κυριάρχησαν στα charts τη χρονιά που ετοιμάζεται να φύγει.


Σύμφωνα με το Billboard, στην κορυφή βρίσκεται το τραγούδι «Boom Boom Pow» των Black Eyed Peas, του R’n’B συγκροτήματος που έσπασε κάθε προηγούμενο δημοτικότητας μέσα στο 2009, καταρρίπτοντας μάλιστα και το ρεκόρ παραμονής στην 1η θέση.


Ακολουθεί η άλλη μεγάλη “αποκάλυψη” της χρονιάς που κλείνει, η εκκεντρική Lady Gaga με διπλή είσοδο στα charts: με την επιτυχία της «Poker Face» στη δεύτερη θέση, αλλά και το mega-hit «Just Dance» στην τρίτη θέση.


Στην τέταρτη θέση ξαναβρίσκουμε τους Black Eyed Peas με το επίσης mega-hit που ακούστηκε παντού, «I Gotta Feeling». Αναμφίβολα, μια πολύ σημαντική χρονιά για το συγκρότημα.


Την πεντάδα κλείνει η νεαρή Taylor Swift, η πιο εμπορικά επιτυχημένη καλλιτέχνις του 2009, με τον ερωτικό ποπ ύμνο «Love Story».


Ακολουθεί ο Flo Rida με τη διασκευή της κλασικής επιτυχίας των Dead Or Alive από τα ‘80s «Right Round», ενώ στην έβδομη θέση βρίσκεται ο Jason Mraz, ένας ακόμα καλλιτέχνης που άφησε τη σφραγίδα του τη χρονιά που πέρασε με την επιτυχία «I’M Yours».


Στην όγδοη θέση φιγουράρει η μία και μοναδική Beyonce με την επιτυχία της «Single Ladies (Put A Ring On It)» και την ακολουθεί κατά πόδας ο Kanye West στην ένατη θέση με το «Heartless».


Τη δεκάδα κλείνει το «Gives You Hell» από το ποπ-ροκ συγκρότημα The All-American Rejects.

No comments:

Post a Comment